آنتی کولینرژیک کودکان مشکلات کلیوی در کودکان بیماری های قلبی در کودکان خشکی دهان در کودکان برونشیت در کودکان محبوب ترین مقالات
گاهی اوقات فشار زیاد در زمان دفع مدفوع، سبب بیرون زدن قسمت کوچکی از روده از مقعد می شود، که ممکن است نیاز به مداخله جراحی پیدا کند.
بهترین راهکار درمان یبوست شدید مصرف داروهایی با خاصیت ملین و نرم کننده مدفوع است و شما می توانید آن را از طریق مصرف داروهای شیمیایی یا موادطبیعی تامین کنید.
پاسخ به ... سلام دوست شما حتما باید به متخصص گوارش مراجعه کنید تا متناسب با این شرایط واستون دارو تجویز بشه.
ببخشید بنده یک هفته هست که معدم کار نکرده نزدیک دوماه هست هفته یک دفع کار میکنه و وقتی روزش میرسه دنیا رو سرم خراب میشه.
غذاهایی مثل لوبیا، عدس، بلغور جو دوسر، بادام، جو، بیشتر سبزیجات، و میوه های تازه و خشک سرشار از فیبر می باشند.
مقاومت در برابر احساس دفع مدفوع (تعدادی از بیماران مبتلا به هموروئید یا شقاق به علت فرار از درد هنگام اجابت مزاج آن را به تأخیر میاندازند.)
مدفوع نرم، بر خلاف مدفوع سخت، به راحتی دفع شده و به این طریق از یبوست جلوگیری می شود.
اگر تمایل یبوست خیراندیش به اجابت مزاج دارید، معطل نکنید. هر چه بیشتر صبر کنید، مدفوع شما سفت تر می شود.
هستید مشکل یبوست را حل کنید و حتما به پزشک مراجعه کنید. در صورتی که تا زمان مراجعه به پزشک سوزش شدیدی احساس می کنید می توانید به ناحیه عسل بمالید تا کمی التیام یابد و در هنگام دفع سوزش کمتری احساس کنید. همچنین تقریبا ۸ تا ۱۰ لیوان در روز آب بنوشید. مقعد را با دستمال زبر و خشن پاک و یا خشک نکنید برای این کار از دستمال مرطوب مخصوص استفاده نمایید، مثل دستمال مربوط کودکان و دستمال مرطوب بانوان.
اختلال عصبی و عضلانی در دستگاه گوارش (بسیاری از بیماریها مانند دیابت، اسکلرودرمی، انسداد کاذب روده، بیماری هیرشپرونگ و سرطان یا تنگی روده بزرگ می توانند عملکرد عضلات و اعصاب روده بزرگ را دچار اختلال کنند.)
آزمایش خون : با وجود دور از ذهن بودن ولی آزمایش خون در ارزیابی بیماران مبتلا به یبوست مناسب است.
کمتر غذاهای حاوی فیبر کم مانند غذاهای فرآوری شده و لبنیات و محصولات گوشتی مصرف کنید.
مصرف الکل و نوشیدنی های کافئین دار که باعث کم آبی بدن می شوند را محدود کنید.
Comments on “Not known Factual Statements About یبوست روازاده”